2016. szeptember 18., vasárnap

Egy egész zenekar egy személyben - interjú Hangácsi Mártonnal

Fotó: Matern Ákos
 Hangácsi Márton a Margaret Island koncertje előtt lépett fel vendégelőadóként a pénteki 
A38-as fellépésen. A srác igazán tehetséges, hallgassátok meg a vele készített interjúmat és csekkoljátok le a dalait is!

Fotó: Matern Ákos

Marci 1989-ben született Zalaegerszegen, 2009-ben költözött fel Budapestre, részben zenei karrierjének egyengetése miatt. Szólómunkássága mellett különböző zenekarokban és alkalmi formációkban is közreműködött. 2012-ben a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjával jutalmazták.

Első kislemeze 2012-ben jelent meg Front címmel, amely két magyar és egy angol nyelvű dalt foglalt magában. 2015 óta pedig az MR2 Petőfin hallhatjuk a Keep Going címú dalát.

Következő kislemeze az Other Lovers volt. Amihez három dal tartozik: Keep going, Blind Date és a Don't Lose Your Mind. Az utóbb említett dalhoz egy szuper klip is készült, amit lejjebb meg is nézhettek.

A legfrissebb EP-je idén jött ki Marcinak, a Right In Front Of Me, amin az album címadó dalát a Right In Front Of Me-t, a One Fine Day-t illetve Days hallgathatjátok meg.


Egyébként Marci előadásának különlegessége, hogy gitározás és ének közben még egy zenekart is megtestesít egy személyben. A fotón látható szerkezettel, amit looper pedálnak hívnak kelti életre a többi hangszer előadás közben.
 
Fotó: Anna Sámpár
Ha kedvet kaptatok, akkor Marci ajánlásával nézzétek meg és hallgassátok meg az interjúban említett lufis klipjét, a Don't Lose Your Mind-ot:




Itt találhatjátok meg Marcit:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése