2016. december 12., hétfő

Megjelent a Margaret Island új albuma!


Már Spotify-on és Deezeren is elérhető a Margaret Island új lemeze, a Bakancslista. A Margaret Island nagyon hamar elkészítette második albumát, hiszen az első, az 'Egyszer volt' még csak tavaly ősszel jelent meg. Viszont a zenekar annyira befutott azóta, hogy több száz fellépése van mögötte és rengeteg élménnyel gazdagodtak, ami jó táptalaja annak, hogy legyen elég ihletük egy albumnyi dalhoz. Ott voltak a legnagyobb fesztiválokon és egy Fonogram díjat is bezsebeltek idén.

Múlthét hétfőn volt a banda első élő facebookos bejelentkezése, ahol mindent elárultak az új albumról. Ha lemaradtál volna, akkor itt megtekintheted.

A Bakancslista 12 dalt tartalmaz, amiről már ismerős lehet a Sárga levelek, Libikóka és a Feszt Szerelem. Utóbbi kettőhöz már klip is készült, sőt múltkor elárulták, hogy már csak pár nap és jön az újabb. Na de, hallgassátok meg a várva várt új anyagot, utána pedig írjátok meg nekünk melyik a kedvenc! Mi már most imádjuk!



Illetve ha elsők között szeretnéd meghallgatni élőben az új album dalait, akkor szerezd be jegyedet most a december 23-ai lemezbemutató koncertre, ami az utolsó budapesti koncert is egyben idén. Sőt jegyeddel Volt Fesztivál VIP bérletet is nyerhetsz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése