2017. június 14., szerda

The Weekend új klipje Selena Gomezről és Justin Bieberről szólna?

Fotó:onairwithryan.iheart.com
Az internet népe szeret összeesküvés elméleteket gyártani, így a The Weekend új dalához, a 'Secrets'-hez készült videóklip is bekerült a közbeszédbe és nem úszta meg a teóriákat. 


A rajongók hamar elkezdtek találgatni The Weekend klipjének megjelenése után, hiszen a videó szereplői nagyon hasonlítanak Selena Gomezre (jelenlegi barátnőjére) és az ő exére, Justin Bieberre.


A következő kommentek érkeztek:
"Why this look likes he is talking about selena and justin but they weren't dating back then, wtf is happening. Im only one going crazy!?"
"i swear if selena gomez and the weekend broke up i would swear this was about her 😂😂"
"I know that this song is older then his relationship with Selena but IDK why but I feel this video tho is about Justin and Selena!"
Habár ez a bizarr történet még igaz is lehet, de néhány darabja nem nagyon stimmel, hiszen a 'Secrets' című dal még tavaly jelent meg, jóval azelőtt, hogy The Weekend és Selena Gomez nyilvánosságra hozták volna kapcsolatukat. Így valószínűleg a dalszöveg és a látványvilág is The Weekend előző barátnőjéhez,Bella Hadidhoz köthető.

it’d make wayyy more sense if the song was about bella, he wasn’t publicly dating selena when this song came out and it wouldn’t make much sense for him to write about his gf and her ex"
"IDK it just feels like it’s about Jelena if it’s not, then it’s about Bella"
"Before the video was played commercial with Bella Hadid)))))"
Fotó:onairwithryan.iheart.com
Annak ellenére, hogy a rajongóknak aktív képzelőerejük van, tudni kell, hogy The Weekend ismert az ő művészi szimbolizmusáról, így sokkal valószínűbb, hogy a 'Secrets' videója egy sokkal nagyobb vizuális rejtély része. Remélhetőleg még több videó lesz és majd azokat is alaposan szemügyre tudjuk venni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése