2017. július 24., hétfő

Szívszorító levéllel búcsúzik a Linkin Park Chestertől


Megható búcsúlevelet írt a Linkin Park az énekesüknek, Chester Benningtonnak. A levelet a közösségi oldalukon tették közzé.

"Kedves Chester!

Összetört a szívünk. Még mindig a gyász és a tagadás hullámai ostromolják családunkat, miközben próbáljuk felfogni, ami történt.

Nagyon sokak életére voltál hatással, talán többre is, mint hitted. Az elmúlt néhány napban láthattuk, hogy nyilvánosan és magánüzenetekben is az egész világról árad felénk a szeretet és az együttérzés. Talinda és a család nagyra értékeli, és szeretném, ha tudná a világ, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa. A család soha többé nem lesz teljes nélküled.

Amikor az előttünk álló évekről beszéltünk, mindenkit megfertőztél a lelkesedéseddel. Távozásod olyan űrt hagy, amit sosem lehet betölteni. Ez a harsány, vicces, ambiciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hang mindig hiányozni fog a szobából. Próbáljuk emlékeztetni magunkat, hogy a démonok, akik elragadtak tőlünk, mindig is benne voltak a pakliban. Elvégre épp azzal hódítottál meg mindenkit, ahogy ezekről a démonokról énekeltél. Félelmet nem ismerve pellengérre állítottad őket, és ezzel összehoztál minket, megtanítottál, hogy emberibbek legyünk. Neked volt a legjobb szíved, és sosem rejtetted véka alá.

A zeneszerzés és előadás iránti szeretetünk kiolthatatlan. Bár nem tudjuk, mit hoz a jövő. az biztos, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted. Szeretünk, és nagyon hiányzol.

A viszontlátásig,

LP"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése