2017. november 30., csütörtök

Varázslatos Magashegyi Underground koncert az Akváriumban!


 

Óriási bulit csapott a Magashegyi Undergorund szombaton az Akvárium színpadán. A koncert fantasztikus vizuális háttérrel volt fűszerezve, így a hangzást a látvány is felturbózta. Bíborka szokásosan stílusos és extravagáns szerkóban lépett fel. A műsor első felében fekete, bőrhatású nadrágban és ugyanilyen bőrhatású karoknál kivágott bő felsőben. A zenekar többi tagjánál is a fekete szín dominált. A fiúk fekete ingben játszottak, amit Tomi és Gábor bőrdzsekivel dobott fel.
A koncert lassúbb, líraibb dalokkal indult. Bíborka nagyon jól meg tudja találni a hangot a közönséggel. Az Álmatlanság című számuknál, fel is hívott egy férfit a közönségből, hogy elszerenádozza neki a dal refrénjét. Mondanom sem kell milyen boldog volt a csávó. A többi férfi is pusmogott, hogy milyen szerencsés, hogy őt választotta ki az énekesnő.


Látszott a szimbiózis a bandatagok között. Kőrösi Tomi, aki idén csatlakozott a zenekarhoz nagyon jól felvette a Magashegyi stílusát és remekül passzol a bandába. Bíborkánál a jellegzetes hullámzó mozgás sem maradt el, ráadásul Matyival nagyon jól egymásra tudnak hangolódni a koncertek során. Ameddig az énekesnő a koncert második felére átöltözött, addig Matyi kapta meg a mikrofont és elénekelte a színpadon pasi uralom közepette a Végem veled című dalt.


Bíborka egy fehér ruhában tért vissza a színpadra, melyet elől aranymotívumok díszítettek. Az este úgy röppent el mintha csak egy rövid fél órás előadástF láttunk volna. Minden percét élvezte a közönség. Felcsendültek a Talált tenger, a Tegnapután és az Ezer Erdő legnagyobb slágerei. Az est záró dala pedig a ’Rázz fel’ című sláger volt, amire egy emberként ugrált a közönség, ráadásul Bíborka bemászott a közönséghez és megölelgette az embereket. Még sok ilyen koncertet!  

Íme néhány fénykép, hogy közelebb hozzuk hozzátok a koncertet:






A Magashegyivel legközelebb  szilveszterkor találkozhat a közönség a Kuplung színpadán!

Fotók: Hegyi Júlia Lily

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése